Qué sol malo - Malo se poigrali - 2

Category

Malo se poigrali - 2 - Qué sol malo

Malo se poigrali - 2 1

Kmečki turizem blaž na dobenu nad mengšem in trzinom ima že dolgoletno tradicijo naši gostje nas lahko najdejo na dobenu 9 malo pod vrhom dobena kamor lahko pridete z.

Malo se poigrali - 2 2

Otroci se preko igre naučijo vse kar potrebujejo za svoj celostni razvoj zato je prosta igra še kako pomembna v vrtcu kot tudi doma biserčkom poskušava omogočiti čim več proste.

Malo se poigrali - 2 3

Pižama parti bližajo se jesenske počitnice kdor bo ostal doma naj se ne dolgočasi temveč pride na jesenski 187pižama parti171 tako kot lani ga bomo organizirali na oš dob pri domžalah s pričetkom v torek 30 oktobra ob 18h.

Malo se poigrali - 2 4

Skupina učencev se je podala na pot od polja čez zalog in mimo kašlja nazaj v šolo vreme je lepo sodelovalo in pot je hitro minila.

Malo se poigrali - 2 5

Sedmero uhićenih jedan u bijegu uhićeni splitski mafijaši mislili su da su nedodirljivi a imali su i zanimljiv plan kako će se izvući tvoja obitelj je cosa nostra riješit će s pandurima sve.

Malo se poigrali - 2 6

Torek 5 2 2019 otroci so se postopoma zbujali okoli sedme ure pripravili smo oblačila in ob osmih odšli na zajtrk otroci so imeli na izbiro salamo sir mleko jogurt različne kosmiče maslo marmelado med paštete ampak zmagale so sveže pečene še tople kajzarice.

Malo se poigrali - 2 7

Daruvarska pivovara sa svojim šestim po redu craft pivom odlučila je prijeći na tamnu stranu ipak njihovom crnom petom elementu predviđamo vrlo svijetlu budućnost na pivskoj sceni.

Malo se poigrali - 2 8

Da vam vsaj malo olajšamo delo z veseljem delimo z vami kuharske recepte ki jih skupaj z udeleženci ustvarjamo na kulinaričnih delavnicah akademije jezeršek.

Malo se poigrali - 2 9

Nekdo ki je vešč vsaj enega imperativnega jezika se pravi bolj ali manj česarkoli kar je danes v širši rabi se lahko naslednjega navidez nauči zelo hitro.

Malo se poigrali - 2 10