Cendol durian paroi - Malay kat kebun durian - 2

Category

Malay kat kebun durian - 2 - Cendol durian paroi

Malay kat kebun durian - 2 1

Masa yang sesuai dah tiba apa lagi nak update blog ni la hehe so hari ni aku nak share pengalaman bercuti sendiri tanpa agent tanpa pakej ke vietnam seriusly korang pon boleh jangan bazir2 duit amek tour pakej jimat duit balance boleh buat shoping barang mughah2 kome kat vietnam ni trip kami ni pada 6 9 mei 2017.

Malay kat kebun durian - 2 2

Assalammualaikum bersua kembali rehat kejap entry istanbulsambung entry makananiaitu kuih koci bersantan yg buat hari isnin lepas dah lama sebenarnya teringin nak buat kuih koci bersantan ni tp belum cukup kerajinan nak mencubayg merajinkan diri juga sbb dpt daun pisang.

Malay kat kebun durian - 2 3

I love the curry chicken noodles stalls at hong lim hawker centre so when i saw hock hai hong lim curry chicken noodle stall at bedok interchange hawker centre i was eager to check it out.

Malay kat kebun durian - 2 4

Serai wangi seperti serai makan mempunyai rimbunan daun yang padat sewaktu membersih kebun saya sering terpotong rimbunan daun yang lebat lalu keluarlah aromawangi sehingga menusuk hidung.

Malay kat kebun durian - 2 5

Ada diantara kita yang tidak pernah melihat tebu telur ni mungkin juga telah menjadi nostalgia atau kenangan manis semanis telur yang tersorok dipucuk tebu telur.

Malay kat kebun durian - 2 6

Selain gemarkan cucur udang biasa yang montok tu aku suka juga buat cucur udang versi rangup gini bila makan masa panas2suam2 tu krup krap krup krap aje memang best.