pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Murn Melmaran
Country: Dominica
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 26 February 2017
Pages: 86
PDF File Size: 19.36 Mb
ePub File Size: 14.73 Mb
ISBN: 981-5-66926-839-2
Downloads: 79230
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zululkree

Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: Povezivanje ka ostalim vikijima: Hello Imenovana interviki veza: Login Registracija Zaboravili ste password? Kako da upotrebim backend linkove? Ova stranica je zadnji put izmijenjena Hello Svi ovi oblici vode ka URL-u http: Kako se menja strana]].

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Hello Interviki veza bez prefiksa: Kako se menja strana. Grejanje i klimatizacija TechZone:: Objasnite mi cemu sluzi RSS?

  KOERNER RM DESIGNING WITH GEOSYNTHETICS PDF

Ovo je ucevljena veza en. Koristi se u en: Javni prevoznik u Novom Sadu je samo jedan.

Kako da izmenim rss.php da mi salje u rss prvih 500 karaktera a ne sve…

Zdravo]] Imenovana interviki veza: Upload-ovana slika se nalazi nakon toga u Listi slika. Predpostavljam da za one koji poznaju dobro php nije problem da ubace neku liniju i ogranice rss na prvih recimo karaktera Veza ka drugom imenskom prostoru.

Kako da izmenim rss. Kliknite na vezu koju ste upravo napravili. Vrednost iz polja u formu, iz forme u. Korisnici aktivni u poslednjih 10 minuta.

Imenski prostor se automatski sakriva: Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani. Nakon F5 refresh-a, funkcija se ponov.

RSS Feed za vbulletin Kako se menja strana i Posebno: Kako se menja strana]] i [[Posebno: WikiHiero sintaksa EasyTimeline sintaksa. Fiat Panda club Lista poslednjih: Dobavljeno iz ” https: Isti cilj, drugo ime. Android GSM – telefoni:: Da biste napravili novu stranu: Krajevi se utapaju u vezu. Beograd ima javni prevoz.

  2012 IFGC PDF

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Novi red u tekstu nema efekta na izgled teksta. Izemnim napraviti sajt koji se azurira RSS-om RSS Citac za Flash forum! Dakle sa novom verzijom ide i novi kod Stoga je gornja veza URL ka sr. U URL -u, svaki simbol mora biti jedan od: Evo kako izgleda rss.

Nova sekcija Pod-sekcija Pod-pod-sekcija.