9 results for Books: “Jos Warmer Anneke Kleppe” The Object Constraint Language: Precise Modeling with UML (OBT) Praktische UML, 5e editie (ePDF ). Praktisch UML has 8 ratings and 0 reviews: Published May by Pearson Education Benelux, pages, Paperback. Jos B. Warmer,. Anneke G. Kleppe. Praktisch UML is het Nederlandstalige standaardwerk over UML. Geschreven door Jos Warmer en Anneke Kleppe, mede-auteurs van de UML standaard.

Author: Goltiramar Akigami
Country: Cambodia
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 9 December 2010
Pages: 111
PDF File Size: 12.85 Mb
ePub File Size: 9.91 Mb
ISBN: 838-8-74160-543-4
Downloads: 2211
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kasho

Recentelijk ben ik aanwezig geweest bij een lezing van Sander Hoogendoorn.

De lezing was zeer interessant en erg leuk gebracht. Dit geldt precies hetzelfde voor het boek. Het is absoluut niet saai klwppe de stof is heel duidelijk uitgelegd.

Praktisch UML by Jos B. Warmer

Echte aanrader voor mensen die meer willen leren over het gebruik van UML. Gekocht voor mijn opleiding, en dacht weer zo’n saai boek.

Viel zeker mee, en leest gewoon goed weg. Geen saaie droge stof bende dus! Het boek “Pragmatisch modelleren met UML 2. Dit boek doet dat wel. Bovendien vult het UML aan met technieken voor um, modelleren van de user interface, hoe je gegevens kunt modelleren in UML en hoe je code aansluit op je model.

Hoewel het het eerste Nederlandstalige boek is dat deze materie uitgebreid beschijft, is het internationaal gezien meer van hetzelfde. Persoonlijk vind ik dan ook dat het weinig toevoegd, temeer omdat ik verwacht dat iedere UML gebruiker goed Engels leest.

  DORANTES ENDOCRINOLOGIA PDF

| Pragmatisch modelleren met UML | | S. Hoogendoorn | Boeken

Een tegenvaller dus wat mij betreft. Levertijd We doen er alles aan om praktiisch artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke pra,tisch voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Samenvatting Van deze uitgave is een nieuwe editie verschenen. Pragmatisch modelleren met UML 2. Dit boek gaat verder waar veel boeken stoppen. Wanneer is welke modelleertechniek op zijn plaats? Hoe hangen kleppr modelleertechnieken samen? Wat modelleer je wel en wat vooral ook niet? Wat ontbreekt er aan UML? Toon meer Toon minder.

Search results

Recensie s Studieboek over het modelleren van informatiesystemen met UML 2. UML warmeer zich momenteel tot wereldwijde notatiestandaard voor het ontwikkelen van software. Dit boek gaat niet zozeer over wat UML precies is en hoe de diagrammen er uit zien, maar de auteur richt zich meer specifiek op een pragmatische benadering van het gebruik van UML; wat moet je wel doen en wat niet, en hoe pas je de diagrammen zinvol toe.

  AH VOUS DIRAI JE MAMAN SHEET MUSIC PDF

Verspreid door het boek zijn in totaal praktische tips opgenomen, die een aardige samenvatting vormen van het geheel. De stof is opgebouwd rondom een aansprekende case van een te ontwikkelen interactieve website voor een dating-servicebureau. Hierbij komen requirements, modelleren en testen, architectuur, user interface, interactie, modelleren van structuur en gegevens aan de orde.

De tekst leest prettig weg en bevat veel kleine verhalende praktijkscenario’s.

Pragmatisch modelleren met UML 2.0

Het boek is bestemd voor systeemontwikkelaars architecten, ontwerpers, programmeurs, testers met een redelijke kennis van UML. Lees de eerste pagina’s. Reviews Schrijf een review.

Vond je dit een nuttige review? Zwolle 15 september Overzichtelijk Heldere boodschap Rijk geillustreerd Volledig Praktisch toepasbaar. Utrecht, Nederland 20 februari Bart Griffioen Den Haag 8 februari Hoogendoorn Uitgever Pearson Benelux B.

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee. Verkoop door partner van bol. In winkelwagen Op verlanglijstje. Beurghs Handboek Object georienteerd programmeren en Java 39, Studio Visual Steps Projectgericht programmeren met de micro: Bekijk de hele lijst.

Bordoloi SQL voor het hoger onderwijs 20, Verkoop door De Tweede Kans Boeken.