8 нов. The NOOK Book (eBook) of the DRHTAJ NA RUBU by Vuk Cerovic at Knjiga je objavljena na srpskom jeziku, a razumeju je oni kojima je. nezainteresirana ljepotica pokušava suspregnuti drhtaj i znam da, Da bih dobro radio svoj posao, potrebne su mi knjige — mnogo knjiga. Publications from Svijet Knjige. Show Stories insideNew. Cover of “Svijet knjige – siječanj, veljača, ožujak ” Svijet knjige – siječanj, veljača, ožujak

Author: Kazrashicage Talmaran
Country: Zimbabwe
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 14 October 2005
Pages: 184
PDF File Size: 14.75 Mb
ePub File Size: 18.52 Mb
ISBN: 497-6-14348-280-2
Downloads: 22554
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goshakar

My translation of the Self-Transcendence Workbook by T. Drntaj English version here: El Nino teks eksplanasi terjadinya el nino. Nino Rota The Godfather – Suite. Roso de Luna – La Esfinge. Nino Bravo en Concierto clarinete Nino Rota – Gelsomina sheet music. Nino Juicio Mal Absoluto.

Resumen Intro Derecho – Nino. Nino Rota – Romeo. Ovo je jedina znana kopija radne knjige.

Chevy Stevens

Mnogo hvala Ninu za prijevod ove radne knjige. Ovaj rad je u javnoj domeni. Bilo koja copyright pitanja trebaju biti direktirana McComb-u. Nova svijesnosti fizika, finalno je u nastajanju. Jedino je kulturalna mis-edukacija blokirala put. Kada bi trebalo raditi RadneKnjige uradak? Self Transcendencije RadnuKnjigu potkopava tvoja neuroza. Ako da, samo proviruj gdje natpis zagolica.

Svaka je lekcija namijenjena da bude dobra sama po sebi. Kopaj u RadnuKnjigu tu i tamo. Dok hrabrost ne fermentira, uzavre. Poradi 20 minuta dnevno. I svaka tutnjava otkrivenja dodaje se na finalan mozgovni-potres: Tri kontrolirana eksperimenta su pokrenuta da evoluiraju metodologiju. Eksperiment 1 je od to sa djece spektruma IQ-a i kreativnosti kvocijenta. Eksperiment 2 je od do sa mladih odraslih. Eksperiment 3 je od do sa starijih odraslih.

  GLINKA VIOLA SONATA PDF

Ufinalni replicirani dokazi su konvergirani i verificirani. Obuka je u ovoj RadnojKnjizi. Transcendencija je prosto odsutnost neuroze. Transcendencija je uzrokovana samo sa self-terapiziranjem i iz-rastanjem svoje neuroze.

A metoda je slobodna. Za funkcionalno nepismene, imamo stripove: Billy Brain and Betty Brain — Supermutants. Svaka osoba treba da bude persuazirana zanstveno da svi ljudi na planeti mogu izrasti svoje adolescentne temperamentne nastupe gnjeva u tendenciji prema Majci zemlji suicidu. Transcendencija je puko prerastanje neuroze. A njihove akcije mogu biti i toliko bujne kao ubijanje planeta sa termonuklearnim raketama. Transcendencija je demokratska do ekstrema.

Transcendencija je realizacija tvog potpunog ljudskog potencijala. Ako to, ova RadnaKnjiga nije za tebe. I nutricioznu planinsku juhu. Oni su donosili jedino prikladne izbore jer su znali da im je sudbina da iscrpu vani finalnu utopiju: Samo pomisli o svim tim ostalim nezdravim egoima koji su donosili neprikladne izbore.

Join Kobo & start eReading today

dhtaj Trebao bi se hraniti sa oba instinkta, simultano. Ima prvi korak za ovu dijagnozu. Vjeruj svojoj nutarnjoj mudrosti ega koja ti re-startira rast prema terminalnoj transcendenciji i paradoksu bez-egovnosti.

Ti znanstvenici imaju svoje vlastite neuroze za hrvanje. Knijga preokrenut Pitar preko svoje glave. Radije isprazni vodu prije. Ili odradi sam sa svojim tihim mislima. Prolomi u bujicu suza.

Planiraj ovu strategiju u dnevne taktike FIES: Igraj neinhibirano, mada mudro; sigurno. Osjeti svoj potpun mozak kako se ispunja slobodnom, sirovom energijom.

Eventualno, okreni drhtan prema unutar voli prema vani.

Nino Roso – Radna-Knjiga Za Samo-Uzrokovanje Transcendencije – PDF Free Download

Loop-uj svoju svjesnost u dva doba odjednom: Ili vani u parku. Regresiram u svoju sladunjavu imaginaciju. Sklizim unazad godinu po spooooru godinu. Ali se u potpunosti ne vidim i razumijem u toj dobi. Ja sam ja u toj dobi. Ja jesam svoje dijete. Ne moram misliti o tome ili persuazirati Sebe. Ja jednostavno znam da je istina.

  DIYABETIK RETINOPATI PDF

Kao dijete koje sam Ja. Kreiram novog mene u mudroj afekciji. Otkrivam i stvaram novog mene u uzbudljivoj viziji. Sad jurim nazad prema Zemlji. Sad sam na Zemlji. Sad sam transcendiran privremeno 22 iznad mojih svakodnevnih odraslih konfuzija, bolova i strahova; iznad mojih dnevnih odraslih krivnja, srama i blokada. Blokirano dijete blokira mozak. Izgradio si svoj prvi obrambeni zid od memorije, vrijednosti i stavova nasuprot drhgaj potpuno bolne povrede. Mislio si da te volu. Prirodno si motiviran za nastaviti posao — jer je sad posao igra.

Odblokirano dijete odblokira mozak. Popni se na drvo. Kotrljaj se niz travnatu padinu. Duetiraj svoj planinski eho. Igraj se sa alarm-satom, toiletom, svojim autom, svojim susjedstvom. Igraj se sa svojom obitelji, kbjiga inter-personalnim stresorima, sa svojom filozofijom egzistencije. Povuci se u primalnu prirodu.

Ili samo mrmljaj tiho mnjiga svojoj glavi. Isto tako je sa igrom. Odigraj ljubavni rat sa novlcanim poclom’. Uistinu, igraj se sa svakim dijelom svakog dana. Koji dijelovi tvog samo-pouzdanja nisu zgnjureni? Kako ovo ishranjuje transcendenciju?

Samo prestani razgovarati o razgovaranju. To automatski klika tvoju amygdala kliksklopku u tvoju desnu hemisferu. Naplavi najblizu sklivalicu sa cvim tajnim mjectima. Jeci se ikad ucpudzao uz planinu?

Pjevao pjecmu dlvu i lekao mu o mami i tati. Imao intelelectualnu diskussiu sa dlvom. Naplavio lutku od stapica e tlave e cvijeca. Naplavio kulu od kamenja i zemlje za bolbu sa indijancima.

Naplavio indijanski satol za vojnike.

Izmislio pjesmu za svaki ritual. Papio kao malo dijete.